Rreth nesh

Kompania

Shërbimi ndaj klientit është prioriteti yne kryesor, e udhëhequr nga cmimet tona konkurruese dhe përsosmëria operacionale. Të jesh një transportues profesionist i mallrave nuk është i mjaftueshëm në Mr.Courier Shpk. Ne besojmë në klientët tanë si partnerë; suksesi i tyre është suksesi ynë. Vëmendja e vazhdueshme për të përshpejtuar dërgesën tuaj është vetëm një pjesë e rutinës në zyrat tona.

Kush jemi?

Mr.Courier Shpk eshte nje kompani e specializuar ne sherbimet Logjistike – Postare, Transporti si dhe Magazinimi – brenda vendit. Mr.Courier Shpk eshte krijuar nga persona me nje experience 20 vjecare ne fushen e sherbimeve Logjistike – Postare, Transporti si dhe Magazinimi – brenda dhe jashte vendit. Mr.Courier Shpk gjithashtu ofron shërbime logjistike ne destinacione “vështirë për t’u arritur” dhe / ose “vështirë për t’u transportuar”, përfshirë destinacionet me kërkesa komplekse operative.

Misioni Yne

Angazhimi ynë

Ne besojmë në ofrimin e shërbimeve logjistike inovative dhe praktike.Klientët tanë janë asetet më të mëdha për ne, ne i trajtojmë ato si depozitat tona fikse. Motoja jonë është të jemi lider në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë në Shqiperi në fushen e Sherbimeve Logjistike - Postare, Transporti si dhe Magazinimi. Kjo do të arrihet përmes përpjekjeve të përkushtuara të forcës së tonë të punës. Përmes angazhimit të fortë në shërbim, ne do të ofrojmë vlerë për klientët tanë dhe partnerët e biznesit duke vazhduar të japim një kontribut pozitiv edhe për shoqërinë.

You call, We Drive

Sllogani yne

Ju vetem na therrisni ne numrat 044 503 330 dhe/ose mund te na shkruani ne adresen info@mrcourier.al cdo dite nga ora 08:00 deri ne oren 18:00 dhe diten e shtune nga ora 9 deri ne oren 16, ose te na vizitoni pranë zyrave tona qendrore ne Rrugen: At Zef Valentini Nr. 7, Laprakë.

Ekipi Mr.Courier do te vihet menjehere ne levizje per te realizuar kerkesat tuaja ne menyren me te mire te mundshme!