You Call,
We Drive.

Gjurmo Dergesen

Tracking

Sherbime Postare


Dokumentat, dhuratat tuaja dhe çfarëdo sendi tjetër që dëshironi të dërgoni në të gjithë vendin. Jemi në shërbimin tuaj.

Sherbime Magazinimi


Mr.Courier ne ambjentet e tij ofron sherbime magazinimi ne menyre qe tju vime ne ndihme klienteve tane.

Rreth Nesh

Kush eshte Mr.Courier

Mr.Courier Shpk eshte nje kompani e specializuar ne sherbimet Logjistike - Postare, Transporti si dhe Magazinimi - brenda vendit. Mr.Courier Shpk eshte krijuar nga persona me nje experience 20 vjecare ne fushen e sherbimeve Logjistike - Postare, Transporti si dhe Magazinimi - brenda dhe jashte vendit.

Sherbim i Sigurt

Ne kujdesemi per cdo gram të dergeses tuaj

Cmime Konkuruese

Kosto të ulëta dhe cilësi maksimale

Më mirë e më e shpejtë

Ne jemi partneri më i mirë për ju

Misioni Yne

Shërbimi ndaj klientit është prioriteti yne kryesor

Ne besojmë në ofrimin e shërbimeve logjistike inovative dhe praktike. Klientët tanë janë asetet më të mëdha për ne, ne i trajtojmë ato si depozitat tona fikse. Motoja jonë është të jemi lider në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë në Shqiperi në fushen e Sherbimeve Logjistike - Postare, Transporti si dhe Magazinimi.

Stafi i Mr.Courier