Sherbime Postare & Transporti te brendshme Urbane & Interurbane

Mr.Courier mbulon me rrjetin e saj gjithe territorin e Shqiperise:

Lloji i objekteve:
Dokomenta – Pako te llojeve te ndryshme – Paleta dhe/ose objekte te ndryshme me permasa standarte

Sherbime Ekspres për Dyqanet dhe Platformat Online

Mr.Courier ofron sherbimet dhe teknologjike me te larte per kategorine e bizneseve/subjekteve dhe që operojne ne fushen e shit-blerjeve Online. Tek ne do te gjeni sigurine dhe prakticitetin qe ju nevoitet per produktin tuaj.

Sherbime Ekspres - Normale

  • Brenda Tiranës Zone 1: Shperndarja Brenda Dites.
  • Rrethina te Tiranes Zone 2: Destinacione te Urbanizuara: Shperndarja Brenda Dites.
  • Rrethe, destinacione te Urbanizuara: Shperndarja 24-48 ore.

Sherbime Magazinimi

Mr.Courier ne ambjentet e tij te mire organizuar dhe nen perdorimin e nje stafi te mire trajnuar dhe me eksperience ne fushen e logjistikes ofron per ju Sherbime Magazinimi ne menyre qe tju vime ne ndihme klienteve tane. 


Duke perdorur magazinen Mr.Courier Ju do te pefitoni !

  • Kohe: Lehtesim ne punen tuaj operative te perditshme, duke perfituar kohe dhe fokusuar energjite tuaja ne rritjen e Shitjeve.
  • Ulje drastike te kostove: Kosto qiraje te abjenteve tuaja, Kosto punonjesish, Kosto sigurie etj.
  • Ekspertize Logjistike: Mirembajtje te produkteve – Paketim – Siguri – Perpunimin e objeketeve postare etj.
  • Shpejtesi: Duke perdorur magazinen Mr.Courier kombinuar me perdormin e “Sistemit te Porosive“ Mr.Courier, te gjitha dergesat do te levrohen me shpejte dhe dorezimi i tyre do te kryhet ne kohe reale, pasi ekipi i Mr.Courier do te ofroj per ju pergatitjen dhe paketimin e mallrave gati per tu transportuar.

Sherbime Speciale te Dedikuara

  • Brenda Tiranës: Sherbime Postare&Transporti, urgjente dhe/ose objekte/ngarkesa jo standarte.
  • Rrethina te Tiranes: Sherbime Postare&Transporti,  destinacione Jo te Urbanizuara:  “vështirë për t’u arritur” dhe / ose “vështirë për t’u transportuar”, përfshirë destinacionet me kërkesa komplekse operative.
  • Rrethe: Sherbime Postare&Transporti, destinacione Jo te Urbanizuara: “vështirë për t’u arritur” dhe / ose “vështirë për t’u transportuar”, përfshirë destinacionet me kërkesa komplekse operative.